logotip___grb_monm

PREDSTAVNIKOM

MEDIJEV

VABILO MEDIJEM

Vse se vrača

 

Spoštovani!

jesen je čas novih začetkov, novih načrtov. Na Mestni občini Novo mesto jo bomo zapisali skrbi za okolje. Naše načrte, ki med drugim predvidevajo tudi temeljito preobrazbo okoljske politike, smo strnili v ozaveščevalno kampanjo s sloganom Vse se vrača.

Narava nam vrača. Dobro z dobrim in slabo s slabim. Da bi se izognili povračilnim ukrepom, je potrebna sprememba našega odnosa do nje. Za začetek v podobi malih, vsakodnevnih ravnanj, ki nam jih zna narava vračati v razkošju priložnosti za boljše življenje.

In prav te aktivnosti bodo bistvo kampanje, kAi bo uradni krst doživela na zadnji septembrski dan. V petek, 30. septembra, bomo skupaj z otroci novomeških vrtcev v dopoldanskih urah našemu mestu podarili prvi živ objem, ki bo nakazal smoter kampanje – da je življenje krog, ki vrača dobro z dobrim in slabo s slabim in, da je skrb za naš kraj naša skupna odgovornost.

Informacije o kampanji bodo pred izvedbo objema v petek, 30. septembra 2016, ob 9.45 na rotovžu (1. nadstropje), z vami delili župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni, direktor Komunale Novo mesto Gregor Klemenčič in v.d. direktorja podjetja CeROD Albin Kregar. Po novinarski konferenci ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite na terasi Založbe Goga, kjer smo za vas rezervirali mesto, s katerega si boste lahko ob kavi in prijetnem klepetu iz prve vrste ogledali objem našega mesta.

Vljudno vabljeni!
Kabinet župana